Skip navigation

Therapeuten

Onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en zijn ingeschreven in het BIG-register ( Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg ).

Alle therapeuten volgen jaarlijks cursussen om up to date te blijven en specialisaties verder uit te bouwen.

Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat in onze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan. In ons team heeft iedere fysiotherapeut een eigen patiëntenkring. Indien het gewenst is dat u gebruik maakt van een van onze specialisaties, kan eenvoudig van therapeut gewisseld worden zodat wij u een behandeling op maat kunnen geven.

Mea Fysio Groningen zijn een gerenommeerde fysiotherapiepraktijk(en) in Groningen, waar een team van deskundige fysiotherapeuten klaarstaat om patiënten te helpen bij het herstel en de verbetering van hun fysieke gezondheid. Met hun uitgebreide kennis en ervaring bieden de fysiotherapeuten van Mea Fysio hoogwaardige zorg en behandelingen op maat, om zo het beste resultaat voor elke patiënt te bereiken.

Bij Mea Fysio begint elke behandeling met een grondige evaluatie van de klachten en de individuele behoeften van de patiënt. Op basis hiervan stellen de fysiotherapeuten een gepersonaliseerd behandelplan op dat gericht is op het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit en het herstellen van de functie van het lichaam. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en behandelmethoden om een effectieve en efficiënte aanpak te garanderen.

Een van de sterke punten van de fysiotherapeuten van Mea Fysio is hun brede scala aan specialisaties. Of het nu gaat om sportblessures, orthopedische revalidatie, neurologische aandoeningen of chronische pijnklachten, het team van Mea Fysio heeft de expertise om patiënten te helpen bij verschillende soorten fysieke problemen. Ze blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied en volgen regelmatig bijscholingscursussen om hun kennis up-to-date te houden.

Naast hun professionele vaardigheden onderscheiden de fysiotherapeuten van Mea Fysio zich ook door hun warme en persoonlijke benadering. Ze begrijpen dat elke patiënt uniek is en dat een individuele aanpak van essentieel belang is voor een succesvolle behandeling. Ze luisteren aandachtig naar de zorgen en verwachtingen van de patiënt en zorgen ervoor dat ze een vertrouwensband opbouwen. Dit helpt de patiënten om zich op hun gemak te voelen tijdens de behandeling en stimuleert hen om actief deel te nemen aan hun herstelproces.

Het moderne en goed uitgeruste centrum van Mea Fysio biedt een comfortabele omgeving voor behandelingen en revalidatie.

Het team van fysiotherapeuten maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en technologieën om de beste resultaten te bereiken. Of het nu gaat om oefentherapie, manuele therapie, medical taping of een andere behandelmethode, de fysiotherapeuten van Mea Fysio hebben de middelen en het vakmanschap om elke patiënt op een optimale manier te helpen.

Een ander aspect dat Mea Fysio onderscheidt, is hun focus op preventie. De fysiotherapeuten richten zich niet alleen op het behandelen van bestaande klachten, maar ook op het voorkomen van toekomstige problemen. Ze bieden advies en begeleiding op het gebied van ergonomie, houding, beweging en levensstijl, om patiënten te helpen hun algehele gezondheid en welzijn te verbeteren en herhaling van klachten te voorkomen.

Kortom, de fysiotherapeuten van Mea Fysio in Groningen zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg en behandelingen op maat. Met hun expertise, persoonlijke benadering en moderne faciliteiten streven ze ernaar om elke patiënt te helpen bij het herstellen en verbeteren van hun fysieke gezondheid.

Of het nu gaat om een blessure, een chronische aandoening of het verbeteren van sportprestaties, bij Mea Fysio ben je in goede handen.